Over ons

Mijn naam is Remi Brouns, ondernemer met o.a. Sportverloning, auteur, spreker, maar bovenal een man met een missie.

Met mijn bijna 20 jaar ondernemers ervaring in de branche heb ik alle ontwikkelingen van dichtbij mee mogen maken. De hoogtepunten, de uitdagingen, de veranderingen en helaas nu ook van dichtbij als getuige van de zwaardere tijden.

Zoals bekend is mijn beeld van de gehele sportbranche dat deze stuk is. Er is een scheefgroei ontstaan tussen sportprofessionals en sportorganisaties. We kampen met een tekort aan ondernemerskennis, met een tekort aan kwalitatief sterk personeel, maar vooral een tekort aan een duurzaam toekomstperspectief voor onze professionals en eigenlijk de gehele sector. Dat moet veranderen en ik ga me hier hard voor maken. Het Vuur van de Sport gaat zich inzetten om de norm om te zetten in waarde en een daadwerkelijke basis te leggen om de sportsector wèl essentieel te maken en wèl een deel van de oplossing te zien voor het gezondheidsprobleem waar we in Nederland mee kampen. 

Mijn missie

Mijn missie is om een eerlijke en transparante werkverhouding te creëren tussen sportprofessionals en sportorganisaties, zodat er middels gedeelde verantwoordelijkheid een gezonde werkrelatie ontstaat. 

Hierbij is er bij de sportprofessional aandacht voor waarde in beloning, ontwikkeling, gezondheid en impact. Met een kostenneutrale oplossing bij de sportorganisaties.

Dit zal resulteren in een duurzaam toekomstperspectief voor de sportprofessional. Nieuwe kijk op kostenneutrale verdienmodellen voor de sportorganisaties. Waardoor we daadwerkelijk waarde kunnen leveren aan de bevolking en een essentiële sector zijn voor de gezondheid van Nederland.